Praktische Informatie

Schooltijden:

Er is een inloop van 8.20 tot 8.30 uur. Uw kind moet aanwezig zijn om 8.30 uur. 

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn we om 14.15 uur uit.
Op de woensdag om 12.45 uur.


Pauze en Lunch:

De kinderen hebben op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag twee keer een pauze/eetmoment. In de ochtendpauze adviseren we fruit en/of groente mee te geven. In de middag lunchen we, dan eten de kinderen vaak een boterham.  
Een (hersluitbaar) flesje water als drinken is vaak gezond en goedkoop.

Buitenspelen en gym:

We gymmen één a twee keer per week met een gymleerkracht, in de grote gymzaal. Gymkleding is wel comfortabel voor de kinderen, gymschoenen zijn (voor de veiligheid) ook aan te bevelen.

We spelen dagelijks buiten, ook als het regent. We raden aan om de kinderen geen dure kleding aan te laten doen. Kinderen vallen, spelen in de zandbak of hebben andere ongelukjes waardoor kleding stuk of wat vies kan worden.


Zindelijkheid:

Voordat uw kind naar school gaat moet het zelfstandig naar de het toilet kunnen gaan, zelf billen kunnen afvegen en zichzelf kunnen verschonen mocht er toch een ongelukje voorkomen. We adviseren om een reserve setje kleding mee te geven in de klas. 

 Oefent u ook met het aan- en uittrekken van de kleding?

Ziekmelding/App/ Noodnummers:

Zodra uw kind vier jaar wordt krijgt u van onze schoolapp een e-mail waarin wordt uitgelegd hoe u deze app moet installeren en hoe u kunt inloggen. Mocht dit niet lukken dan kunt u terecht bij Meester Elwin Elias (I-coach) na schooltijd.

Elke groep heeft een oudergroepWhatsApp. U kunt zich aanmelden via de QRcode die in het lokaal hangt. 

Brengen en ophalen:

U mag uw zoon/dochter binnenbrengen bij de start van de dag. Wij brengen uw hem/haar na schooltijd weer buiten. Hij/zij geeft de leerkracht een hand, zegt wie er op hem/haar staat te wachten en pas dan mag hij/zij naar u toe komen. We geven kinderen niet ‘zomaar’ mee, het is van belang dat u van tevoren goed aangeeft wie hem/haar komt ophalen.